DEDICATIONS
Geer W. Bruno Mars - It Will Rain draai maar een lekker dans track😁 Alex V. Beyoncé - Radio cool station happy dj's😁👍😜 Samantha S. Aaron Mills - Secret Conspirancy (Lian July Remix) This song is dedicated to my dear dad, I love you! 😘
Dj

Bob Allans

Achtergrond

Biografie:

In de swingende jaren ’70, was Bob Allan die de dansvloer in vuur en vlam zette met zijn eigen drive disco show. Bob Allan, met zijn gouden stem en funky beats, was de koning van de nacht. Maar het leven gooide een paar harde wendingen op zijn pad. Hij heeft niet één, niet twee, maar drie TIA’s gehad.

Ondanks deze gezondheidsuitdagingen, verloor hij nooit zijn passie voor muziek of zijn vechtlust. Ja, hij is gehandicapt door de TIA’s, maar hij laat zich niet definiëren door zijn handicap. Bob Allan is meer dan alleen een DJ, hij is een overlever, een krijger, een inspiratie. Bob Allan bewijst dat, ongeacht de obstakels die het leven op je pad werpt, je nooit moet stoppen met dansen.

Dus de volgende keer dat je een funky beat hoort, denk dan aan onze DJ Bob Allan. Denk aan zijn kracht, zijn doorzettingsvermogen en zijn onbreekbare geest. En vergeet niet, het maakt niet uit wat er gebeurt, blijf altijd swingen.

 

Rate it

DiskjockeyTeam Asteri

CONTACTS

ABOUT

QantumThemes is a dynamic wordpress company creating cutting edge music wordpress themes as Pro Radio WordPress Theme.

Visit QantumThemes

MENU

SPONSORS

0%
Ga naar de inhoud